Ще один українець захворів на коронавірус на Олімпіаді-2022 у Пекіні

Поділитися
Ще один українець захворів на коронавірус на Олімпіаді-2022 у Пекіні Заразився тренер чоловічої збірної України з біатлону © Оксана Гаранец
Другий позитивний тест серед українських олімпійців.

Тренер чоловічої збірної України з біатлону Ігор Ященко склав позитивний тест на коронавірус на Олімпіаді-2022 у Пекіні, повідомляє biathlon.com.ua.

Наразі Ященко перебуває на самоізоляції. Спортсмени збірної України на даний момент склали негативні тести та продовжують готуватися до Олімпіади без обмежень.

Зазначимо, що раніше після прильоту до Китаю позитивний тест здав головний тренер збірної Юрай Санітра. Зимові Ігри у Пекіні відбудуться з 4 по 20 лютого.

Україну в Пекіні представлять 45 спортсменів, які виступатимуть у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних перегонах, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку. 

Раніше повідомлялося, що німецький журналіст назвав ситуацію з коронавірусом на Олімпіаді в Пекіні критичною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі