"Шахтарю" в чемпіонській гонці допоможе лише диво - Маркевич

Поділитися
Маркевич не вірить у шанси "Шахтаря" © Динамо Киев от Шурика
Відомий український тренер не вірить, що "Динамо" втратить титул.

Голова комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич оцінив шанси київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" на чемпіонство в поточному сезоні УПЛ.

"Для підопічних Мірчі Луческу в якійсь мірі матч з "Олександрією" (2:1) був ключовим. У другому таймі "Динамо" переграло суперника, але все йшло до нічиєї. Тоді, можливо, інтерес в боротьбі за золоті медалі відродився б. Зараз інтрига мертва. Не думаю, що динамівці упустять свого в нинішньому чемпіонаті.

Такої очкової переваги "Динамо" перед "Шахтарем" ніхто не очікував. Згадайте фініш минулого чемпіонату. Це була прірва між першою і другою командою. "Гірники" слабо провели нинішню першість", - цитує Маркевича zbirna.com.

"Що може допомогти "Шахтарю"? Хіба що диво. "Гірники" можуть стати чемпіонами, якщо "Динамо" кине грати, але я в це не вірю.

Якщо в 21-му турі очки ніхто не втратить, а потім "Шахтар" переможе "Динамо", то відрив становитиме чотири бали, а це, по суті, дві перемоги. Безумовно, у футболі всяке буває, але я не вірю, що в даному випадку може статися сенсація".

"Динамо" випереджає "Шахтар" в турнірній таблиці УПЛ на сім очок.

Раніше "Шахтар" представив постер вирішальної битви з "Динамо" за чемпіонство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі