"Шахтарю" у матчі з "Реалом" не вистачило досвіду – Йовічевіч

Поділитися
Йовічевіч зазначив, що команда провела гідний матч © ФК Шахтер
Наставник "Шахтаря" зізнався, що пишається командою.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Ігор Йовічевіч прокоментував поразку своєї команди в Мадриді від "Реала" з рахунком 1:2 у групі Ліги чемпіонів.

"Нам забракло досвіду, передусім на початку. Ми давали багато вільного простору "Реалу", який чудово діє в завершенні атаки. Нам бракує досвіду саме таких матчів. Плюс, звісно, ми грали проти найкращої команди світу, і цього не можна приховувати. Однак що більше ми проводитимемо таких матчів, то краще гратимемо як команда

У деяких аспектах і відрізках ми були не просто нарівні з "Реалом", а іноді й перевершували суперника. Наші футболісти в деяких моментах грали так, що найкращі футболісти "Реала" не могли їх нейтралізувати. Це дозволяє мені відчувати гордість і позитивні емоції, що залишаться зі мною.

Наші хлопці можуть вийти з храму футболу з високо піднятою головою. Ми зробили гордими всіх уболівальників України, які бачили, як ми змагались, як ми намагалися реалізувати наші амбіції. І також вдячні нашим співвітчизникам – ми беремо з них приклад: як вони борються за свободу, так і ми б'ємось на полі. І ми маємо громадянську відповідальність: продемонструвати таку саму боротьбу й ніколи не здаватися", - цитує Йовічевіча прес-служба клубу.

Зазначимо, що "Шахтар" уперше у своїй історії у ЛЧ зіграв зі старту виключно українцями. Наступний матч "гірники" також проведуть проти "Реалу" 11 жовтня.

Ліга чемпіонів: усі результати дня 5 жовтня, положення команд у групах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі