"Шахтар" відправив Тайсона в дубль за відмову вийти на заміну проти "Роми" - Срна

Поділитися
Тайсон буде позбавлений частини зарплати © ФК Шахтер
Також на півзахисника чекає великий штраф.

Директор з футболу "Шахтаря" Даріо Срна підтвердив переведення в дубль лідера донецької команди Тайсона, а також назвав причини такого кроку.

"Під час гри з "Ромою" в Лізі Європи Тайсон відмовився від розминки і вийти на заміну. Після цього клуб прийняв рішення і відправив його в дубль, тепер він тренується там.

Це гравець, який багато зробив для "Шахтаря", я особисто з ним багато грав, дружив, але на сьогоднішній день ніхто вище клубу бути не може. Ми всі - професіонали, повинні виконувати свій контракт, поважати клуб, поважати команду. Тайсон цього не зробив, і ми прийняли таке рішення", - сказав Срна в коментарі" Футбол NEWS ".

Крім того, за інформацією "Бомбардира", керівництво "гірників" оштрафує бразильця на суму більше половини місячної зарплати.

Контракт Тайсона з "Шахтарем" діє до кінця червня 2021 року. За період в донецькому клубі Тайсон встиг провести 299 поєдинків, в яких відзначився 55 голами і 78 результативними передачами.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" запропонує Тайсону контракт на два роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі