"Шахтар" розібрався з "Колосом" у матчі УПЛ

Відео
Поділитися
"Шахтар" переміг у Ковалівці © УПЛ
Донеччани здобули вольову перемогу.

У п'ятницю, 28 квітня, у Ковалівці у рамках матчу 23-го туру української Прем'єр-ліги "Колос" приймав донецький "Шахтар".

Господарі добротно провели першу половину, вигравши її з рахунком 1:0 - Оріховський на 14-й хвилині опинився перед воротами Трубіна і пробив кіпера "гірників".

"Шахтар" неохоче атакував, а практично усім нечисленним атакам захисники "Колоса" впевнено запобігали.

У другому таймі з виходом Зубкова та Коноплі "Шахтар" заграв набагато потужніше і небезпечніше і вже на початку зумів двічі вразити ворота Волинця – спочатку Бондаренко точно реалізував пенальті за гру рукою футболіста "Колоса", а через кілька хвилин Траоре майстерно в штрафному розібрався з захисником і вивів донеччан уперед.

Крапку ж у матчі поставив венесуелец Келсі, який після подачі з кутового та удару у штангу від Матвієнка добив круглого у сітку – 3:1.

"Колос" – "Шахтар" – 1:3

Голи: Оріхівський, 14 – Бондаренко, 47 (з пенальті), Траоре, 52, Келсі, 80.

"Колос": Волинець, Чорноморець, Чоботенко, Гончаренко (Новак, 71), Кравченко, Мілько, Богданов, Болбат (Гусол, 86), Оріхівський (Ісаєнко, 76), Ільїн (Велетень, 86), Лисенко (Попов, 72).

"Шахтар": Трубін, Михайліченко (Топалов, 86), Матвієнко, Бондар, Гочолеішвілі (Конопля, 46), Степаненко, Судаков, Джурасек (Зубков, 46), Бондаренко, Швед (Тотовицький, 74), Траоре (Келсі, 79).

Попередження: Волинець, Богданов – Михайліченко, Бондаренко.

"Шахтар" лідирує в УПЛ, випереджаючи "Дніпро-1" на вісім очок. При цьому донецький клуб зіграв на два матчі більше. "Колос" йде на шостій позиції.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" обіграло "Металіст" у першому матчі під керівництвом Шовковського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі