"Шахтар" розгромно програв "Лейпцигу" та вийшов у Лігу Європи

Поділитися
"Шахтар" пропустив чотири голи © ФК Шахтер
Німці змогли взяти реванш у "гірників".

У середу, 2 листопада, донецький "Шахтар" приймав у Варшаві німецький "Лейпциг" у заключному турі групи F Ліги чемпіонів.

Гості здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0.

"Лейпциг" вийшов уперед на десятій хвилині, коли Нкунку вдало зіграв на добиванні. "Гірникам" не вдавалося створити великих проблем супернику, який надійно діяв у захисті.

Вже на старті другого тайму Сілва на штанзі замкнув знижку від партнера. Йовічевіч провів потрійну заміну, проте ситуація на полі не змінилася.

На 63-й хвилині Собослаї скористався пасом Нкунку, обіграв Трубіна і відправив м'яч у порожні ворота. Точку поставив Ольмо, який завдав удару після розіграшу штрафного, а рикошет від Бондаря допоміг м'ячу опинитися у воротах.

"Шахтар" – "РБ Лейпциг" – 0:4

Голи: Нкунку, 10, Сілва, 50, Собослаї, 63, Бондар, 68 (автогол)

"Шахтар": Трубін, Конопля (Тейлор, 59), Бондар, Матвієнко, Михайліченко, Степаненко, Петряк, Бондаренко (Криськів, 81), Судаков (Джурасек, 59), Мудрик (Тотовицький, 74), Траоре (Сікан, 59)

"РБ Лейпциг": Бласвіх, Сімакан (Хенрікс, 67), Орбан, Гвардіол, Раум (Хальстенберг, 67), Кампль, Шлагер (Діалло, 75), Собослаї (Ольмо, 67), Нкунку, Сілва, Вернер (Форсберг, 19)

Попередження: Михайліченко, Тейлор, Сікан

Команди зустрічалися у першому турі групового етапу – тоді донеччани розгромили суперника з рахунком 4:1. Наразі "Лейпцигу" вдалося взяти реванш.

"Шахтар" завершив груповий етап ЛЧ на третьому місці у групі, набравши шість очок. Донеччани продовжать боротьбу у стикових матчах (1/16 фіналу) Ліги Європи. "Реал" та "Лейпциг" вирушили до плей-офф ЛЧ, а "Селтік" завершив єврокубкову кампанію на останньому місці квартету F.

Раніше повідомлялося про те, що скаути клубу АПЛ переглядали захисника "Шахтаря" та збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі