"Шахтар" розгромив "Вікторію" та став першим півфіналістом Кубка України

Відео
Поділитися
© ФК Шахтер
Донеччани без проблем впоралися з представником Першої ліги.

Донецький "Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України з футболу сезону-2023/24.

Підопічні Маріно Пушича зустрічалися з сумською "Вікторією", яка представляє Першу лігу, і здобули перемогу з рахунком 3:0. Поєдинок проходив на стадіоні "Лівий берег" у Київській області.

"Гірники" зі стартового свистка контролювали перебіг поєдинку та забили два голи в середині першого тайму. Дальніми ударами відзначилися Назарина та Зубков.

Під завісу гри остаточний рахунок встановив Ракіцький, який на ближній штанзі замкнув подачу Судакова з кутового прапорця.

"Вікторія" – "Шахтар" – 0:3

Голи: Назарина, 17, Зубков, 20, Ракіцький, 90

"Вікторія": Шеліхов, Бичков (Зозуля, 69), Нелін, Сасовський, Ульянов (Сахно, 46), Долинський, Савченко (Покотилюк, 46), Байдал, Здирко (Лебеденко, 56), Мишенко (Чеглов, 75), Галенко

"Шахтар": Різник, Гочолеішвілі (Конопля, 67), Бондар, Ракіцький, Азаров, Назарина, Зубков (Егіналду, 68), Бондаренко, Судаков, Невертон (Криськів, 80), Келсі (Сікан, 62)

Попередження: Мишенко, Сахно, Ульянов

Відеоогляд матчу

Це перша перемога "Шахтаря" під керівництвом тренерського штабу Маріно Пушича. "Вікторія" була останньою командою не з УПЛ, яка продовжувала боротьбу за трофей.

Нагадаємо, розіграш Кубка України сезону-2021/22 був перерваний на стадії чвертьфіналів через повномасштабне вторгнення РФ в Україну, а в сезоні-2022/23 клуби вирішили відмовитися від проведення турніру.

Кубок України з футболу: розклад та результати всіх матчів 1/4 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі