"Шахтар" подасть до суду на футболіста за самовільний перехід до польського клубу

Поділитися
Богдан В'юнник © ФК Шахтер
"Гірники" не погоджувалися на трансфер Богдана В'юнника.

Донецький "Шахтар" оскаржуватиме в суді одностороннє розірвання контракту з клубом українського нападника Богдана В'юнника.

Про це повідомив офіційний сайт "гірників".

Після зимової відпустки 21-річний футболіст не повернувся до клубу та ігнорував заклики "Шахтаря" це зробити. При цьому контракт гравця з донеччанами був розрахований до 30 червня 2025 року.

22 лютого В'юнник повідомив "Шахтарю" про одностороннє розірвання угоди, після чого відбувся його перехід до польської "Лехії" у статусі вільного агента.

"Шахтар" не погоджується з розірванням контракту і звертатиметься до відповідних компетентних інстанцій з позовом проти футболіста та його нового клубу "Лехія", – сказано в повідомленні "гірників".

Богдан В'юнник у поточному сезоні провів за "Шахтар" 6 матчів, у яких забив 1 гол і зробив 2 асисти. У минулому він іграх в оренді за "Маріуполь", швейцарський "Цюрих" та австрійський ГАК.

"Лехія" виступає у другому за силою дивізіоні чемпіонату Польщі та веде боротьбу за підвищення у класі. За команду також грають українці Максим Хлань, Богдан Сарнавський та Іван Желізко.

Раніше повідомлялося про те, що представники "Шахтаря" стали найкращими гравцем та тренером 19-го туру УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі