"Шахтар" ніколи не гратиме у чемпіонаті Росії – Палкін

Поділитися
"Шахтар" не грає у Донецьку з весни 2014-го року © ФК Шахтер
Донеччани залишили своє рідне місто вісім років тому.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін поділився думками щодо повернення до Донецька.

"З 2014 року ми покинули Донецьк та грали по всій Україні: у Львові, Харкові, Києві. Але весь цей час у нас була одна мрія – повернутися до Донецька. У нас залишається ця мрія, просто може знадобитися трохи більше часу. Наша країна залишиться єдиною. Це наша мрія, без мрії буде складно продовжувати. Важко жити без рідного міста, тренувальної бази, уболівальників.

Насамперед, ми ніколи не повернемося до Донецька, якщо його контролюватиме Росія. Ми українська команда і гратимемо лише у чемпіонаті України. Ми ніколи не гратимемо в чемпіонаті Росії - це наша основна позиція, і я хотів би підкреслити це", - сказав Палкін в інтерв'ю ВВС.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого цього року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося про те, що один із лідерів ультрас донецького "Шахтаря" загинув на війні проти російських окупантів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі