"Шахтар" не зміг реалізувати жоден свій момент - Каштру

Поділитися
"Шахтар" пропустив три голи © ФК Шахтер
Донеччани були розгромлені в Римі.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував крупну поразку від "Роми" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Вирішальними були чотири хвилини, коли ми пропустили два м'ячі - з 73-ї по 77-у. Перед другим голом начебто був фол в нашу користь, який не поставили. І пропустили ще один м'яч з кутового. Думаю, що цей момент став переломним і дуже складним. Найбільша помилка в тому, що ми не реалізували чотири явних моменти, які створили.

Ми хотіли, і працювали, і робили все для того, щоб забивати м'ячі тут, на виїзді. Це було дуже важливо. І, звичайно ж, потрібно було уникнути трьох пропущених м'ячів. Думаю, що результат по сьогоднішній грі не до кінця справедливий і абсолютно не показує того, що було. У першому таймі була досить збалансована гра. На жаль, як я вже сказав, не змогли реалізувати жодного з моментів, які створили", - наводить слова Каштру прес-служба донеччан.

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Рома" - "Шахтар" завершився перемогою римлян з рахунком 3:0. Зустріч у відповідь відбудеться 18 лютого в Києві.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" сенсаційно поступився "Агробізнесу" в чвертьфіналі Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі