"Шахтар" має намір укласти довгостроковий контракт з НСК "Олімпійський"

Поділитися
"Шахтар" гратиме в Києві © ФК Шахтер
Донеччани будуть ділити стадіон з київським "Динамо".

"Шахтар" має намір укласти довгостроковий контракт з НСК "Олімпійським"

Донеччани будуть ділити стадіон з київським "Динамо".

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про намір донеччан проводити домашні матчі на стадіоні НСК "Олімпійський".

"Донецький "Шахтар" вже кілька місяців грає на НСК "Олімпійський". Ми зараз ведемо переговори, щоб укласти довгостроковий контракт, від якого, я вважаю, і "Динамо", і НСК "Олімпійський" тільки виграють.

Це буде добре і для збірної України, ми обговорювали це питання з Андрієм Шевченком. Є також і інші ідеї по взаємній співпраці зі стадіоном. Що стосується "Динамо", то у них особливе пріоритетне право вибору ігрового дня, якщо за календарем наші ігри потрапляють на одне число", - наводить слова Палкіна interfax.com.ua.

Нагадаємо, до літа 2014-го року домашнім стадіоном "Шахтаря" була донецька "Донбас Арена". У зв'язку з початком бойових дій в регіоні "гірники" переїхали в столицю України, а свої домашні ігри проводили в Черкасах, Львові, Одесі, Запоріжжі та Києві.

У січні 2017 го року "Шахтар" підписав договір з ОСК "Металіст" про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, чемпіонату України та національного Кубка в Харкові.

У нинішньому сезоні під час пандемії коронавірусу "Шахтар" вирішив проводити домашні поєдинки в Києві на НСК "Олімпійський".

Раніше повідомлялося про те, що Суперкубок України з футболу пройде в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі