На "Шахтар" і "Рому" чекає тактична війна - Каштру

Поділитися
На Луїш Каштру © ФК Шахтер
Наставник "гірників" поділився очікуваннями від поєдинку Ліги Європи.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру розповів про те, чого чекає від першого матчу з "Ромою" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

На ZN.UА буде доступна онлайн-трансляція матчу "Рома" - "Шахтар".

"Чи буду міняти схему на "Рому"? Щоб змінити гру, не обов'язково міняти схему. Не варто забувати, що це лише стартова розстановка, а футболісти виконують різні завдання. У нас є план. Постараємося прорвати зони, пройти до воріт "Роми". Команда вийде на поле, щоб отримати хороший результат перед матчем-відповіддю.

Паулу Фонсека залишив для мене фантастичних гравців, фантастичну команду, яка бореться за титули, яка завоювала прихильність численних фанів. Коли з клубу йде такий тренер, неодмінно складається відчуття, що всі сумують по ньому.

Головне - виконати стратегію на окремо взятий матч. Завтра тільки перша частина протистояння, не все вирішиться завтра. Постараємося атакувати необхідні зони попереду, щоб забити супернику і, завдяки гарній організації оборони, не пускати "Рому" до своїх воріт. Ми знаємо, чого ми хочемо, і чого хоче "Рома". Ми зустрічаємося з кандидатом на чвертьфінал Ліги Європи. Де важливо гнути свою лінію, де важливо підлаштуватися під рішення суперника. Думаю, між нами буде дисциплінована тактична війна", - цитує Каштру " Футбол 24 ".

Поєдинок пройде сьогодні на Олімпійському стадіоні в Римі. Початок - о 22:00.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Ліги Європи "Рома" - "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі