«Шахтар» здобув Суперкубок України

Поділитися
© pik.in.ua
У матчі за Суперкубок України, який відбувся у Луганську, гірники відкрили сезон впевненою перемогою над земляками металургами.

На стадіоні «Авангард» в Луганську пройшов матч за Суперкубок України, в рамках якого вперше в історії змагання грали дві команди з одного міста - донецькі «Шахтар» і «Металург».

ФК «Шахтар «здобув перемогу з рахунком 2:0. Обидва голи були забиті в першому таймі, відзначились бразильські легіонери «гірників» Луіс Адріано та Дуглас Коста.

«Шахтар» завоював свій четвертий Суперкубок України в історії. Рекордсменом за кількістю титулів є київське «Динамо», яке вигравало Суперкубок країни 5 разів.

«Гірники» почали з місця в кар'єр. На 4 хвилині м'яч дійшов на дальній штанзі до Тейшейри, але Голайдо не дозволив йому забити у ближній кут. Через хвилину Луїс Адріано після передачі Срни в дотик поперек штрафного пробив точно в нижній кут - «гірники» повели, а «металурги» були абсолютно непомітні. Перший момент у них трапився хвилині на 28. Казарян трохи не встиг до м'яча після небезпечного навісу зі штрафного. А на 35 хвилині «Шахтар» забив другий м'яч. Це Дуглас Коста-за лінії штрафного увігнав м'яч у дальній кут. У самій кінцівці тайму «Шахтар» встиг провести ще одну небезпечну атаку, яку не зумів завершити голом Тейшейра. Заблокував його удар метрів з 12-ти захисник.

У другій половині зустрічі небезпечні моменти стали виникати і біля воріт Пятова. На 64 хвилині Морозюк пробив набагато вище воріт. На 67 хвилині Пятов врятував ворота після удару Воловика в падінні. Через хвилину воротар виручив після удару Димитрова. Але рахунок на табло не змінився - «Шахтар» упевнено довів матч до перемоги і завоював перший трофей у футбольному сезоні 2012 - 2013.

Новобранець «Шахтаря» Марко Девіч вийшов на заміну і відзначився активністю на полі і жовтою карткою в боротьбі з Воловиком. А на останніх хвилинах зустрічі ушкодження отримав Ілсіньо.

«Металург» Д - «Шахтар» 0:2

Голи: Адріано (5), Коста (35)

Металург Д: Бандура, Воловик, Чечер (Едуардо, 64), Лазич, Нельсон, Голайдо (Прийма, 66), Соарес, Макрідіс (Данило, 46), Димитров, Казарян (Іванко, 81), Морозюк.

Шахтар: Пятов, Тейшейра, Рац, Степаненко, Кучер, Ракицький (Ілсіньо, 65), Мхітарян, Адріано, Срна (К), Коста (Девіч, 77), Фернандіньо. !zn

Читайте також:

В Україні стартує дев’ятий футбольний сезон

Арбітр, що судив скандальний матч «Шахтар» - «Динамо», відсторонений від роботи

Форвард «Шахтаря» незадоволений Блохіним: Він ніколи не буде таким великим, як Луческу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі