«Шахтар» обіграв «Кривбасс», «Ворсклу» розгромила «Волинь» та інші матчі першого туру Чемпіонату України

Поділитися
У суботу, 10 липня, відбулися чотири матчі, що закрили програму першого туру Чемпіонату України з футболу. Так, донецький «Шахтар» не без зусиль обіграв криворізький «Кривбасс», а «Ворскла» не залишила шансів «Волині», що повернулася цього сезону до Прем'єра-ліги.
У суботу, 10 липня, відбулися чотири матчі, що закрили програму першого туру Чемпіонату України з футболу. Так, донецький «Шахтар» не без зусиль обіграв криворізький «Кривбасс», а «Ворскла» не залишила шансів «Волині», що повернулася цього сезону до Прем'єра-ліги.Матч полтавської і луцької команд відкривав програму другого ігрового дня стартового туру чемпіонату. «Ворскла» вийшла вперед вже на шостій хвилині поєдинку, відзначився Василь Сачко. Перевагу полтавчан на 30-ій хвилині подвоїв Ахмед Янузі. У другому таймі Василь Сачко оформив дубль, а Дмитро Єсин поставив фінальну крапку в розгромі «Ворскли» -  4:0. Харківський «Металіст» мінімально обіграв сімферопольську «Таврію». Єдиний м'яч на 19-ій хвилині поєдинку провів Денис Олійник. Дніпропетровське «Дніпро» лише під завісу зустрічі змогло вирвати перемогу «Карпат». Після розіграшу кутового на 85-ій хвилині м'яч в сітку воріт львівської команди забив Євгеній Чеберячко. Завершував програму ігрового дня поєдинок «Шахтаря» і «Кривбассу».  У першій половині зустрічі домінували «гірники». На 32-ій хвилині після розіграша кутового відзначився захисник донецької команди Ярослав Ракицкий. Проте вже в другій половині зустрічі гравці «Кривбассу» змогли відновити статус-кво. Кращий момент провалив Олександр Іващенко, який після затяжної атаки відправив м'яч до штанги воріт «Шахтаря». У результаті «гірники» наприкінці поєдинку забили другий м'яч і довели поєдинок до перемоги. На 87-ій хвилині відзначився бразилець Вілліан. Нагадаємо, в п'ятницю пройшли перші ігри стартового туру чемпіонату. Тоді сенсаційно   «Оболонь» зіграла внічию з «Динамо». За підсумками стартового туру на вершині турнірної таблиці розташувалися відразу п'ять команд, що набрали по три очки: «Ворскла», «Шахтар», «Металіст», «Дніпро» і «Арсенал». Другий тур чемпіонату пройде 16-18 липня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі