"Шахтар" у матчі з "Баварією" виглядав аматорською командою - експерт

Поділитися
"Шахтар" у матчі з "Баварією" виглядав аматорською командою - експерт "Шахтар" у матчі з "Баварією" не показав характер
Колишній тренер "Шахтаря" Валерій Яремченко вважає, що його команда програла у Лізі Чемпіонів, показавши відсутність характеру.

Екс-тренер донецького "Шахтаря" Валерій Яремченко впевнений, що його команда ганебно залишила Лігу Чемпіонів, коли програла на виїзді мюнхенській "Баварії" 0:7 в рамках другого матчу 1/8 фіналу турніру.

Яремченко вважає, що його колишня команда так і не продемонструвала потрібного у важкі хвилини характеру.

"Шахтар" разгромно програв можливо найсильнішій команді у світі. Програв без демонстрації характеру: пам'ятаємо, що і "Баварія" у Львові діяла у меншості. Наші у Мюнхені здавалися, м'яко кажучи, аматорами", - цитує Яремченка видання "Український футбол".

"Результат - не найстрашніше. Паралельно йшов матч "Челсі" - ПСЖ. Лондонці, навіть діючи у більшості, поступилися. Питання: чи нарікатимуть на свою команду вболівальники? Ні! Бо їхні улюбленці старалися, зробли все, що могли. А що робив у Німеччині "Шахтар"? Не знаю...добре, що "гірники" вийшли у 16 найкращих команд Європи, але так програвати...", - сказав колишній наставник "Шахтаря".

Яремченко вважає, що суддя матчу Вільям Коллам правильно вирішив призначити пенальті за фол Олександра Кучера на Маріо Гьотце, за мить і вилучивши українця з поля. На думку експерта, Кучер припустився помилки, коли пішов у підкат в такій ситуації.

Читайте також: Луческу назвав розгром від "Баварії" найбільш "соромною" поразкою в кар'єрі

Нагадаємо, що поразка від "Баварії" стала найбільшою в історії виступів "гірників" у єврокубках. Шахтар залишив Лігу Чемпіонів-2014/15 з двома рекордними перемогами над білоруським БАТЕ на стадії групового турніру, але із спогадами про болючу невдачу у плей-офф.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі