"Шахтар" розгромно програв "Дніпру" і відстав від "Динамо" в чемпіонській гонці

Поділитися
"Шахтар" розгромно програв "Дніпру" і відстав від "Динамо" в чемпіонській гонці "Шахтар" пропустив чотири м'ячі © ФК Шахтер
Дніпропетровці вдруге в сезоні взяли три очки в матчі з "гірниками".

У центральному матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги "Дніпро" вдома зумів обіграти "Шахтар". Дніпропетровцям вдалося переграти "гірників" вдруге в сезоні.

"Гірники" підійшли до цієї зустрічі після матчу Ліги Європи проти "Андерлехта", а тому Мірча Луческу вирішив зробити кілька замін в основному складі своєї команди. Зокрема, румунський фахівець змінив трьох з чотирьох захисників. Також через травму пропускав гру Тайсон. У "Дніпра" через перебір жовтих карток не грав капітан Руслан Ротань. Його в стартовому складі замінив Сергій Політило.

Рахунок в матчі був відкритий вже на 10-й хвилині - Матеус п'ятою віддав передачу Руїсу, а той пробив майже з лінії воротарського майданчика. "Шахтар" відігрався через дванадцять хвилин (Малишев головою підправив м'яч у ворота після подачі Срни), але перед перервою знову пропустив - Шахов пробив точно в кут після пасу Зозулі.

У другому таймі "Дніпро" провів ще один м'яч. Контратака господарів призвела до голу Зозулі, який в цій зустрічі грав під Матеусом. Відігратися "Шахтар" вже не зумів, ще й пропустив з пенальті в компенсований арбітром час.

Зазначимо, що під кінець матчу на полі у "Дніпра" вийшов Сергій Назаренко, який повернувся в рідний клуб. Матеус передав йому капітанську пов'язку.

"Дніпро" - "Шахтар" - 4:1
Голи: Руїс, 10, Шахов, 44, Зозуля, 50, Безус, 90+4 (пен) - Малишев, 23

"Дніпро": Лаштувка, Лео Матос, Чигринський, Гуйє, Федецький, Руїс (Гама,72), Шахов, Політило, Лучкевич, Матеус (Назаренко, 90+1), Зозуля (Безус, 83)

"Шахтар": П'ятов, Шевчук, Ордець (Ракицький, 46), Кривцов, Срна, Степаненко, Малишев, Коваленко, Едуардо, Марлос (Нему, 46), Феррейра (Гладкий, 68)

Попередження: Зозуля, Руїс - Малишев, Нему, Срна, Ракицький

Читайте також: "Динамо" - "Дніпро": огляд матчу

Після цього матчу "Дніпро" на 7 очок відстає від "Зорі", яка йде третьою, а "Шахтар" відпустив "Динамо" на 3 очки вперед у чемпіонській гонці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі