"Шахтар" програв "Зеніту" в кінцівці матчу, посівши останнє місце в Об'єднаному турнірі

Поділитися
"Шахтар" програв "Зеніту" в кінцівці матчу, посівши останнє місце в Об'єднаному турнірі
Донецький клуб не зовсім вдало провів Об'єднаний турнір за участю "Динамо", "Спартака" і "Зеніту".

Донецький "Шахтар" не зумів порадувати своїх уболівальників в матчі з "Зенітом" з Санкт-Петербурга, поступившись за хвилину до завершення основного часу.

Таким чином, донеччани посіли останнє місце в Об'єднаному турнірі - "гірники" мають у своєму активі чотири очки після чотирьох матчів і всього один гол, забитий у ворота суперників. Пітерці випередили підопічних Мірчі Луческу в боротьбі за третє місце завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів.

Перед зустріччю з "Зенітом" донецький клуб влаштував прощальну зустріч для вболівальників з колишнім півзахисником команди Фернандіньо, який нещодавно перейшов в розташування "Ман Сіті" за рекордні 40 мільйонів євро. Очевидно ні ця подія, ні присутність на полі в протилежному таборі Анатолія Тимощука, не надихнула донеччан.

Перший тайм матчу пройшов у спокійному руслі - "іншої гри", як обіцяв Мірча Луческу після поразки від "Спартака" ми не побачили. Однак після перерви "Шахтар" дещо активізувався, створивши кілька небезпечних моментів. Але удача була на стороні пітерців. Так само як і в кінцівці поєдинку, коли після удару Джорджевича на добивання першим встиг Бистров - 0:1.

"Шахтар" (Україна) - "Зеніт" (Росія) - 0:1 (0:0)

Гол: Бистров, 89.

"Шахтар": Каніболоцький, Кучер, Ракицький (Чигринський, 62), Ізмаїл (Соболь, 46), Срна, Хюбшман (Степаненко, 73), Дуглас Коста, Веллінгтон Нем, Фред (Гречишкин, 46), Тайсон, Луїз Адріану (Майкон, 73).

"Зеніт": Лодигін, Губочан, Нету, Лукович (Ходжаніязов, 67), Тимощук, Вітсель, Зирянов (Родич, 46), Данні, Файзулін (Бистров, 46), Аршавін (Джорджевіч, 79), Кержаков (Могилевец, 66).

Попередження: Лукович, 34. Данні, 59. Бистров, 64. Срна, 90+1.

6 липня. Донецьк. Стадіон "Донбас Арена".

Зазначимо, що 7 червня в 20:30 на київському НСК "Олімпійський" відбудеться матч "Динамо" - "Спартак", в якому визначиться переможець Об'єднаного турніру. !zn

Читайте також:

Президент ФФУ Коньков запевнив: український чемпіонат не буде "частиною чогось"

Збірна України вривається в 30-ку кращих команд світу за версією ФІФА

Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч старанням "Ліверпуля" і "Тоттенхема"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі