"Шахтар" програв ПСЖ в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" програв ПСЖ в Лізі чемпіонів Французи впевнено перемогли © PSG
Підопічні Мірчі Луческу не зуміли чинити опір чемпіонам Франції, пропустивши два голи в першому таймі і ще один - в кінцівці другого.

Донецький "Шахтар" зазнав поразки від французького ПСЖ в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Команда Луческу провально провела перший тайм, давши можливість супернику двічі провести гольові атаки. На сьомій хвилині Максвелл виконав подачу на дальню штангу, звідки Ор'є ударом головою відправив м'яч у сітку. В середині тайму Анхель Ді Марія навісив з кутового на ближню штангу, де м'яч зрикошетив від коліна Давіда Луїса у ворота П'ятова. Парижани мали ще два реальних шанси засмутити господарів, але Ді Марія не використав вихід один на один з воротарем, а Ібрагімовіч не влучив головою по порожніх воротах.

Гравці "Шахтаря" зуміли відшукати свою гру ще до перерви, а паризька оборона на останніх хвилинах насилу відбивалася від навалу господарів поля - донеччани кілька разів розстрілювали ворота суперника, але м'яч блокували захисники і воротар. У другій половині поєдинку донецькі футболісти регулярно виходили на ударні позиції - Тейшейра двічі розстрілював воротаря, проте в першому епізоді м'яч потрапив прямо у кіпера, а на 79-й хвилині бразилець пробив у дотик, але влучив у поперечину. В кінцівці матчу "Шахтар" більше володів м'ячем, однак масована оборона ПСЖ була на висоті в більшості епізодів, а нападу українців не вистачало точності в завершальній стадії.

Крапку в матчі поставив автогол Срни, який намагався вибити м'яч з-під ніг Залата Ібрагімовича.

"Шахтар" - ПСЖ 0:3

Голи: Орье, 7, Давид Луїс, 23, Срна (автогол), 90+3

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фред, Малишев, Марлос (Коваленко, 71), Тейшейра, Тайсон (Бернард, 71), Гладкий (Дентіньо, 85)

ПСЖ: Трапп, Ор'є, Сілва, Луїс, Максвелл, Верратті, Мотта, Матуіді, Ді Марія (Пасторе, 82), Ібрагімовіч (Лавессі, 90+2), Кавані (Лукас, 80)

Попередження: Ібрагімовіч, Луїс, Сілва

Таким чином, після двох турів "Шахтарю" так і не вдалося набрати жодного очка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі