"Шахтар" покарав "Динамо" за нереалізовані моменти - Хацкевич

Поділитися
"Шахтар" покарав "Динамо" за нереалізовані моменти - Хацкевич Хацкевич бачить проблему крайніх захисників в команді © Динамомания
Наставник киян назвав причини поразки команди в поєдинку з донеччанами.

Вчора, 15 липня, київське "Динамо" зазнало поразки від донецького "Шахтаря" (0:2) в матчі за Суперкубок України.

Ця гра стала дебютною на офіційному рівні для нового головного тренера столичної команди Олександра Хацкевича.

"Була динамічна гра без центру поля. У перші хвилини ми не розібралися в опорній зоні. Всі атаки розганялися через Тайсона. Після пропущеного м'яча ми повністю перехопили ініціативу і мали моменти. У другому таймі після однакового пропущеного м'яча ми десь втратили нитку гри, а "Шахтар" став більше володіти м'ячем і грати по рахунку. Тому ми випустили Бєсєдіна, був момент у Мбокані. Але за ті моменти, які вони не реалізували, нас покарала команда суперника", - сказав наставник "Динамо" після матчу.

"Мене не влаштував початок першого тайму і той період, коли після другого м'яча ми дуже засмутилися. Але потім команда зібралася і продовжувала грати. Було важко, але те, про що ми говорили, десь виходило, хоча без помилок не обійшлося. Ми вступаємо в сезон з оптимізмом".

"Ця гра показала, чому ми придбали того ж Кендзьору. У нас проблеми з крайніми захисниками, звідки проходили атаки "Шахтаря". Але на сьогоднішній момент кращих футболістів у нас немає. Потрібно все спокійно подивитися і позбутися допущених помилок".

"Шахтар" – "Динамо": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі