"Шахтар" підписав попередній контракт з перспективним бразильцем

Поділитися
"Шахтар" підписав попередній контракт з перспективним бразильцем Маркіньйос Сіпріано відмовив "Барселоні" © Globo
Талановитий гравець поповнить склад донеччан у вересні.

Півзахисник бразильського "Сан-Паулу" Маркіньйос Сіпріано уклав попередню угоду з "Шахтарем" і перейде в донецький клуб після 15 вересня, коли стане вільним агентом. Про це сам Сіпріано повідомив у коментарі Yahoo Esportes. За словами 19-річного вінгера, в його послугах також була зацікавлена "Барселона".

"Так, це правда, що я підписав попередній контракт з "Шахтарем". Я переїду в Україну після того, як 15 вересня закінчиться мій контракт з "Сан-Паулу". До мене був інтерес з боку багатьох клубів, але з офіційною пропозицією виступили лише "Шахтар" і "Барселона".

Обрав донецький клуб, тому що їх проект зачарував мене і мою сім'ю. Рішення не пов'язане з грошима, а з довгостроковими планами клубу. Я радий, що зможу зіграти в Лізі чемпіонів. У "Шахтарі" добре працюють з молодими бразильцями", - заявив Сіпріано.

Вінгер провів за "Сан-Паулу" всього один матч, а тренерський штаб усунув Сіпріано від тренувань із першою командою через те, що він відмовився продовжувати угоду з клубом.

Раніше в Донецьку прибрали абревіатуру "Шахтаря" біля "Донбас Арени".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі