"Шахтар" підписав бразильського нападника Фернандо

Поділитися
"Шахтар" підписав бразильського нападника Фернандо Фернандо офіційно став гравцем "Шахтаря" © ФК Шахтер
Донеччани знайшли заміну Факундо Феррейрі.

Бразильський нападник "Палмейраса" Фернандо став гравцем донецького "Шахтаря". Як повідомив журналіст видання Lance Феллипе Люсена в своєму твіттер-акаунті, Фернандо сьогодні, 16 червня, підписав 5-річний контракт з "Шахтарем" і офіційно став гравцем "гірників", попрощавшись з "Палмейрасом". Також відповідна фотографія з'явилася на сторінці в Facebook у генерального директора донеччан Сергія Палкіна.

Повідомлялося, що сума трансферу складе 5,5 мільйона євро, з яких бразильський клуб отримає 90% суми.

19-річний Фернандо провів за першу команду "Палмейраса" 57 хвилин у 2 матчах в цьому році. До цього він виступав за команду у віці до 20 років.

Наголошується, що посередником при переговорах був Нік Аркурі, який брав участь в угоді між "Динамо" і "Палмейрасом" щодо купівлі півзахисника Че Че.

У минулому сезоні "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, завоювали Суперкубок і Кубок України, а також другий рік поспіль стали чемпіонами України.

В нинішнє трансферне вікно донецький клуб вже покинули Бернард, Фред (перейшов в МЮ), Факундо Феррейра (став гравцем португальської "Бенфіки"), а також команда може втратити ще кількох гравців, в тому числі і багаторічного капітана Даріо Срну.

Раніше стало відомо про те, що екс-скаут "Бенфіки" очолив селекційну службу "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі