"Шахтар" переконує Луїса Адріано залишитися в команді

Поділитися
"Шахтар" переконує Луїса Адріано залишитися в команді Луческу назвав Адріано "видатним нападником" © ФК Шахтер
Бразильський форвард заявив про бажання змінити обстановку і веде переговори з "Фенербахче"

Луїс Адріано близький до того, щоб покинути "Шахтар" і перейти до "Фенербахче". Турецькі ЗМІ пишуть про те, що Адріано вже досяг домовленості з "Фенербахче", причому на більш солідних умовах, ніж ті, які є у нього в "Шахтарі". Головний тренер "гірників" Мірча Луческу разом з керівництвом клубу намагається переконати гравця залишитися в Україні.

"Луїс Адріано є видатним нападником. Його контракт закінчується через півроку, і ми намагаємося переконати його залишитися. Але, як відомо, в Україні зараз складна ситуація", - цитує Луческу milliyet.com.tr.

Сам же Адріано заявив, що постійні переїзди сильно вдарили по його психології: "У минулому сезоні я забив 21 м'яч в 33-х матчах. Що я ще можу зробити? При такому форматі першості чемпіоном не стане кочівна команда. Мені набридло постійно міняти місце проживання, це сильно вдарило по моїй психології. Ми не граємо в Донецьку, тому я втомився в "Шахтарі". Я зробив для клубу все, що міг. Сподіваюся, що мене відпустять". Додамо, що інтерес до форварда приписують також італійському "Мілану".

У той же час "Шахтар" вирішив не віддавати "Дніпру" півзахисника Максима Малишева. Гравець, який провів останній сезон у "Зорі", належить "гірникам" і зараз працює з ними на зборі в австрійському Гоїнгу, Туди "Шахтар" прибув вчора, 22 червня. Відзначається, що безпосередньо перед першим тренуванням до команди приєднався також повернувшийся з оренди Факундо Феррейра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі