"Шахтар" обіграв "Металіст" в українському дербі на Об'єднаному Суперкубку

Поділитися
"Шахтар" обіграв "Металіст" в українському дербі на Об'єднаному Суперкубку © rush.org.ua
Поки що донеччани підтверджують статус фаворита на змаганнях за участю російських і українських команд в Ізраїлі.

Донецький "Шахтар" впевнено обіграв харківський "Металіст" 2:0 у другому турі Об'єднаного Суперкубка, розіграш якого проходить в ізраїльській Петах-Тікві.

Донеччани завдяки м'ячам від Дугласа Кости і Даріо Срни впевнено очолили турнірну таблицю змагань: тепер для перемоги в турнірі "гірникам" достатньо нічиєї у заключній зустрічі з ЦСКА. До речі, в іншому матчі туру "армійці" поступилися "Зеніту" 0:2. "Металіст" має можливість посісти друге місце: для цього харків'янам необхідно обіграти "Зеніт" і сподіватися на перемогу "Шахтаря".

Підопічні Мірчі Луческу в цілому контролювали хід поєдинку, володіли ініціативою, а "Металіст" більшою мірою грав в обороні. Крім двох голів, які фактично були організовані правим фланговим гравцем Срною, "гірники" створили чимало нагод для взяття воріт свого колишнього одноклубника Богдана Шуста.

Гра показала, що "Шахтар" знаходиться у хорошому ігровому тонусі і в цілому може з оптимізмом дивитися в найближче майбутнє, де на донецьку команду чекає два матчі Ліги Європи проти чеської "Вікторії". А ось з "Металістом" справи дещо інакші: навіть Мирон Маркевич після поєдинку зазначив, що його команді необхідне посилення в особі двох класних футболістів.

МЕТАЛІСТ - ШАХТАР- 0:2 (0:1)

Голи: Дуглас, 10 (0:1). Срна, 69 (0:2).

"Металіст" (Харків): Шуст, Азеведу (Пшеничних, 46), Родріго Моледу, Папа Гуйє, Ксьонз, Богданов (Шелаєв, 59), Дієгу Соуза, Гомес (Березовчук, 76), Бланко (Едмар, 46), Марлос (Радченко, 73), Девіч (Гоменюк, 73).

"Шахтар" (Донецьк): Каніболоцький, Срна, Чигринський (Кривцов, 71), Кучер, Ісмаїлі (Ст. Шевчук, 46), Ракіцький (Фернанду, 46), Фред (Ілсінью, 72), Бернард (Тайсон, 64), Алекс (Едуарду, 65), Дуглас (Веллінгтон Нем, 64), Феррейра (Луїс Адріану, 65).

Покарання: Родрігу Моледу, 33. Чигринський, 63 (попередження). Родрігу Моледу, 75 (видалення).

Суддя: Шемулевич (Ізраїль).

2 лютого. Петах-Тіква. Стадіон "ХаМошава". 2 430 глядачів (вміщує 10 050).

Відзначимо, що наступний, заключний тур змагань відбудеться 5 лютого: о 18:00 на свій матч вийдуть "Зеніт" і "Металіст", а "Шахтар" із ЦСКА зіграють на три години пізніше. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають, що "Шахтар" виграє російсько-український турнір

Луческу підтримав ідею проведення спільного чемпіонату України та Росії

Платіні знову "пройшовся" по об'єднаному чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі