"Шахтар" і "Зоря" не пустили Будківського в Росію

Поділитися
"Шахтар" і "Зоря" не пустили Будківського в Росію Будківський залишається в Україні © ФК Зоря
Гравець національної збірної України продовжить виступи у складі луганського клубу.

Нападник національної збірної України Пилип Будківський, яким активно цікавився пермський "Амкар", поки залишається в Україні. Кращий бомбардир "Зорі" минулого сезону (8 голів), права на якого належать "Шахтарю", полетів разом з луганчанами на збір у Словенію.

"Інтерес до Будківського з боку "Амкара" дійсно був, і досить предметний. Пермський клуб готовий був взяти його в річну оренду на дуже хороших умовах. Але згоди на перехід не дали "Шахтар", якому належать права на гравця, і "Зоря", з якою у Будківського є чинна орендна угода. Термін оренди, якщо не помиляюся, до кінця нинішнього року. Тому як мінімум першу половину наступного сезону Філіп проведе в "Зорі", - сказав у коментарі "Сегодня" агент гравця Вадим Шаблій.

Шаблій також зазначив, що українським футболістам нічого боятися в Росії, привівши приклад екс-гравця збірної України Богдана Бутка, який грає якраз у складі "Амкара": "На щастя, політична ситуація ніяк не позначається на його житті в Росії. Богдан говорить, що взагалі не відчуває, якогось упередженого до себе ставлення. До нього добре ставляться і партнери по команді, і керівництво клубу".

Нагадаємо, що в це міжсезоння склад "Зорі", яка зіграє в Лізі Європи, поповнили Кирило Дорошенко, Михайло Сіваков і Дмитро Гречишкін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі