"Шахтар" і "Динамо" втратили свій шанс на чемпіонство, - Саленко

Поділитися
"Шахтар" і "Динамо" втратили свій шанс на чемпіонство, - Саленко "Динамо" і "Шахтар" з'ясують стосунки найближчої середуи
Колишній нападник "Динамо", а також збірних України та Росії вважає, що два гранди українського футболу програють боротьбу за перше місце дніпропетровському "Дніпру".

Футбольний експерт Олег Саленко переконаний в тому, що "Динамо" і "Шахтар" втратили шанси на чемпіонський титул. Їхнє місце займе дніпропетровський "Дніпро".

Колишній футболіст "Динамо", а також збірних України та Росії вважає, що втрата очок командами в 25-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги може дорого обійтися на фініші першості.

"Пройшов дуже несподіваний тур. Я думав, що і "Динамо", і "Шахтар" виграють, тому що зараз йде чемпіонські перегони, але сталося все зовсім по-іншому. Бразильські гравці "Шахтаря" взагалі не налаштувалися на гру, про що сказав Луческу, не включали повні швидкості і тому закономірно програли. А причина втрати очок "Динамо" криється в їхній слабкій ланці - захисті", - вважає Саленко.

Нагадаємо, що "Шахтар" поступився "Ворсклі" 0:1 у Полтаві, а "Динамо", двічі ведучи в рахунку, зіграло внічию з "Карпатами" 2:2 у Львові тоді як "Дніпро" виграли 1:0 у запорізького "Металурга" і наздогнав за кількістю очок донеччан. Тепер "гірників" і динамівців розділяє чотири пункти, а у "Дніпра" є гра в запасі, що дає шанс на одноосібне лідерство.

Тому, на думку Саленка, найважче буде "Динамо", але й "Шахтар" теж опинився в нелегкому становищі.

"Важко тепер їм буде, але гру з "Шахтарем" все одно необхідно вигравати, адже крім чемпіонства, є ще й друге місце, що також є зоною Ліги Чемпіонів. Треба вхопитися за нього, поки є шанс. Я думаю, що і "Динамо", і "Шахтар" втратили свої шанси на чемпіонство, тому що "Дніпро" у чудовому стані і навряд чи комусь програє", - переконаний найкращий бомбардир ЧС-1994.

Саленко зазначив, що в очному протистоянні динамівців і "гірників" буде безкомпромісна гра, адже нічийний результат буде вигідним тільки "Дніпру".

"Для "Динамо" перемога в цьому матчі дасть можливість наблизитися до "Шахтаря", а для донецького клубу - поборотися за чемпіонство. Обидві команди будуть розкриватися, грати в красивий для вболівальників футбол. При такій ситуації "Динамо" дуже важливо забити і спробувати грати на контратаках, але при незіграному захисту це буде важкувато", - резюмував Саленко.

Нагадаємо, що "Дніпро" матч пропущеного 19-го туру зіграє 15 квітня проти "Волині". "Динамо" і "Шахтар" зустрінуться 16 квітня о 20:00 на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв "серйозні розборки" у "Динамо" після закінчення сезону

В чемпіонаті Прем'єр-ліги має залишитися 16 команд, - експерти

Ультрас "Динамо" ініціювали збір коштів на боротьбу з сепаратизмом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі