"Шахтар" і "Динамо" оголосили про плани підготовки до нового сезону

Поділитися
"Шахтар" і "Динамо" оголосили про плани підготовки до нового сезону Команди вийдуть з відпустки в середині червня © ФК Шахтер
Зараз футболісти перебувають у відпустці.

Донецький "Шахтар" і київське "Динамо" сформували план підготовки команди протягом короткого літнього міжсезоння. "Шахтар" повернеться з відпустки 18 червня. Свій перший навчально-тренувальний збір "гірники" пройдуть з 21-го по 30-е червня в німецькому Грассау, який розташований на південно-сході неподалік від кордону з Австрією. На цьому зборі для підопічних Паулу Фонсеки заплановані два спаринги.

Після короткої паузи, 3 липня вони вирушать до австрійського Фельдена, де пробудуть до 12 числа. В рамках другого етапу навчально-тренувальних зборів заплановано ще три товариських матчі, - повідомляє прес-служба донеччан.

Відпустка у киян триватиме до 19 червня. Футболісти, які гратимуть у складах своїх збірних в товариських матчах, отримають на кілька днів відпочинку більше, і вже 22-23 червня команда збереться практично в повному складі.

До 30 червня динамівці тренуватимуться на власній заміській базі в Чапаєвці, де створені всі умови для плідної роботи і якісного відновлення, після чого вирушать на двотижневий збір до Австрії. Після його завершення "біло-сині" повернуться до Києва, де і проведуть заключний етап підготовки до старту нового сезону, який 21 липня традиційно відкриється поєдинком за Суперкубок України, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, в минулому сезоні "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, знову завоювали Суперкубок і Кубок України, а також другий рік поспіль стали чемпіонами України.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" займає 14 місце в оновленому клубному рейтингу УЄФА, "Динамо" – 23-е.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі