"Шахтар" хоче залучити "Манчестер Сіті" до відповідальності за трансфер Зінченка

Поділитися
"Шахтар" хоче залучити "Манчестер Сіті" до відповідальності за трансфер Зінченка Зінченко перейшов в "Сіті" з "Уфи" © pfcufa.ru
Донецький клуб вважає, що українець незаконно пішов спершу в "Уфу", а тепер і переїхав до Англії.

Донецький "Шахтар" хоче залучити "Манчестер Сіті" до відповідальності за трансфер Олександра Зінченка, який є вихованцем "гірників".

У донецькому клубі вважають, що Зінченко взимку 2015 року незаконно перейшов з "Шахтаря" в "Уфу", розірвавши контракт в односторонньому порядку. Після цього донецький клуб подав позов у ФІФА. Тепер же купив гравця "Ман Сіті".

"Розгляд ще триває. Звичайно, там буде якесь рішення, потім буде позов до CAS і так далі. Все, що з юридичної точки зору можна буде зробити, щоб залучити "Манчестер Сіті" до відповідальності, буде зроблено. Наскільки це вийде, це вже інше питання. Але всі юридичні процедури будуть витримані.

Мені здається, що в цій ситуації "Манчестер Сіті" не зовсім коректно повівся. Я був на зв'язку з їх спортивним директором, пояснював йому ситуацію. Але, на жаль, вони це проігнорували", - сказав гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Перехід Зінченка в "Манчестер Сіті" говорить про рівень нашої академії. Йому я можу побажати тільки удачі. Але за кожне рішення, яке він приймає, треба буде нести відповідальність. Те, що сталося між ним і "Шахтарем" - це більшою мірою я списую на те, що в дуже молодому віці навколо нього з'явилися не дуже охайні агенти, які просто збили гравця з пантелику, а сьогодні намагаються на ньому заробити серйозні гроші. Як результат – ми маємо те, що маємо. А те, що це хороший талановитий футболіст, було зрозуміло давно", - також додав Палкін.

Читайте також: Головко заявив, що ідея заграти Зінченка за збірну належала йому

Додамо, що раніше Палкін вже заявляв про те, що "Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі