"Шахтар" готовий відпустити Срну в "Барселону"

Поділитися
"Шахтар" готовий відпустити Срну в "Барселону" Срна близький до трансферу з донецької команди © ФК Шахтер
Все буде залежати від рішення самого футболіста.

Капітан "Шахтаря" і збірної Хорватії Даріо Срна цікавий іспанській "Барселоні". Дану інформацію підтвердив президент "гірників" Рінат Ахметов, підкресливши, що клуб не буде утримувати свого лідера.

"Те, що ним цікавиться "Барселона", я хочу сказати, що це великий клуб. У цьому питанні я буду не на боці "Шахтаря", а я буду як друг Даріо. Якщо Даріо прийме це рішення, я точно буду на його боці і завжди буду пишатися його рішенням. Даріо заслужив, щоб клуб по відношенню до нього вчинив сверхкорректно. Це велика людина і великий капітан, який присвятив все своє серце "Шахтарю". Ми зробимо так, щоб ми пишалися своїм рішенням. Ми поступимо так, як буде вигідно для Даріо", - сказав Ахметов в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Раніше Tibuna.com стало відомо, що Срна веде переговори з іспанським грандом і може перейти на правах вільного агента, так як в "Шахтарі" готові відпустити 34-річного ветерана в знак поваги безкоштовно.

У травні захисник підписав новий контракт з клубом ще на один сезон.

Читайте також: Срна продовжив контракт з "Шахтарем"

Нагадаємо, Даріо Срна в квітні став абсолютним рекордсменом за кількістю матчів, проведених у футболці "Шахтаря", зігравши 486-й поєдинок у футболці "гірників". Сталося це у матчі чвертьфіналу Ліги Європи проти "Браги".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі