"Шахтар" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 20 травня

Поділитися
"Шахтар" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 20 травня "Шахтар" спробує в черговий раз зупинити "Дніпро" в Кубку України © ФК Днепр
Дніпряни борються з "гірниками" на двох фронтах: у чемпіонаті за "срібло" і в Кубку України. Поки що перевага на боці донецької команди.

У першому матчі 1/2 фіналу Кубка України "Шахтар" зумів вперше за п'ять років обіграти "Дніпро". На виїзді команда Мірчі Луческу завдяки голу Олександра Гладкого в кінці першого тайму зробила серйозну заявку на фінал турніру.

"Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи і 27 травня зустрінеться у вирішальному матчі з іспанською "Севільєю". Це - пріоритет команди, тому матчі з "Шахтарем", а через три дні після кубкового протистояння підопічні Мирона Маркевича зіграють з опонентом ще раз, розглядаються тренерським штабом як підготовка до єврокубку.

Втім, ніхто не забороняє "Дніпру" при цьому виграти у "Шахтаря" і вийти у фінал Кубка України.

Шахтар - Дніпро

20 травня, середа, 19:30. Львів, стадіон "Арена-Львів".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Шахтар: Пятов - Срна, Кривцов, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Фред - Дуґлас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон - Луїс Адріану.

Дніпро: Бойко - Федецький, Дуґлас, Чеберячко, Лео Матос - Федорчук, Канкава - Лучкевич, Ротань, Коноплянка - Калинич.

Травмовані: Фернанду, Азеведу - Селезньов (під питанням), Бруну Гама, Зозуля, Мазух, Мандзюк, Кравченко.

Дискваліфіковані: ні.

Суддя: Анатолій Абдула (Харків).

У "Дніпрі" не поставили крапку в національних змаганнях: принаймні, футболісти горять бажанням здобути перемоги в матчах з "Шахтарем".

"Першу гру ми програли, від цього будемо відштовхуватися у другому матчі, - сказав капітан "Дніпра" Руслан Ротань в інтерв'ю Футбол 1.

"Нам потрібно йти вперед і забивати. Доведеться розкриватися. По-іншому перемогти не вийде. Хоча гра буде проходити формально на полі "Шахтаря", але більше підтримувати у Львові напевно будуть Дніпро. "Для нас це все одно матч на виїзді, ми його сприймаємо таким. Однак приємно буде, якщо нас підтримають", - резюмував півзахисник.

Нагадаємо, що "Шахтар" перемагав "Дніпро" у двох фіналах Кубка, а також у півфіналі турніру.

20 травня в 19:00 в поєдинку Динамо - Олімпік визначиться другий фіналіст розіграшу Кубка України-2014/15. У першій грі цього протистояння була зафіксована нульова нічия.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі