"Шахтар" - "Брага", "Манчестер Юнайтед" - "Зоря": анонс, де дивитися матчі 29 вересня

Поділитися
"Шахтар" - "Брага", "Манчестер Юнайтед" - "Зоря": анонс, де дивитися матчі 29 вересня "Шахтар" зустрінеться з колишнім клубом Пауло Фонсеки © ФК Шахтер
Українські команди проведуть чергові матчі в Лізі Європи.

Сьогодні, 29 вересня, відбудуться чергові матчі групового етапу Ліги Європи за участю українських команд. Донецький "Шахтар" буде приймати "Брагу" у Львові, а луганська "Зоря" на виїзді битиметься з "Манчестер Юнайтед".

"Гірники" вдало стартували в турнірі, здобувши перемогу на виїзді над "Коньяспором". Ще один успіх остаточно зробить український клуб фаворитом своєї групи. Варто відзначити, що команди зустрічалися ще навесні поточного року в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи, коли донеччани двічі перемогли - 4:0 і 2:1.

Перевагою "Шахтаря" є головний тренер, адже ще в минулому сезоні Пауло Фонсека тренував саме "Брагу", з якої перейшов в чемпіонат України. Португалець знає можливості гравців суперника і очікує, що гості будуть чекати свого шансу другим номером, діючи у контратакуючому стилі.

Що стосується втрат, що у "Браги" їх немає, а от "Шахтарю" в цьому матчі не допоможуть Азеведо, Шевчук і Каніболоцький, які давно перебувають в лазареті, а тепер до них приєднався і Ярослав Ракицький. Також під питанням вихід на поле капітана донеччан Даріо Срни.

"Шахтар" - "Брага"
Четвер, 29 вересня, Львів, стадіон "Арена Львів", 20:00
Пряма трансляція - "Футбол 1" і ТРК "Україна"
Арбітр - Тобіас Штілер (Німеччина)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Бутко, Кучер, Ордець, Іcмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Бернард, Коваленко, Феррейра

"Зоря", в свою чергу, битиметься з топ-клубом Європи, чого в історії луганчан ще не траплялося. Головний тренер команди Юрій Вернидуб не став приховувати, що йому "страшно виходити на "Олд Траффорд", а багато футболістів ще кілька років тому уявити не могли, що отримають шанс зіграти з "Манчестер Юнайтед".

Тим не менше, не можна говорити, що шансів у "Зорі" в цьому поєдинку не буде. МЮ у першому турі поступився "Фейєнорду", тому є сенс говорити про відсутність мотивації у англійців в цьому турнірі. Українці, швидше за все, будуть діяти другим номером і чекати своїх контратак, які здатні в швидкому темпі організувати флангові півзахисники Петряк та Караваєв.

У першому турі "Зоря" також була аутсайдером, але луганчани лише на останніх секундах втратили перемогу над "Фенербахче".

"Манчестер Юнайтед" - "Зоря"
Четвер, 29 вересня, Манчестер, стадіон "Олд Траффорд", 22:05
Пряма трансляція - "Футбол 2"
Арбітр - Орел Грінфілд (Ізраїль)

Орієнтовний склад "Зорі": О. Шевченко, Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь, Гордієнко, Чайковський, Гречишкін, Петряк, Караваєв, Кулач

Нагадаємо, вчора, 28 вересня, київське "Динамо" на виїзді зіграло внічию з турецьким "Бешикташем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі