"Шахтар" - "Атлетик", анонс, де дивитися матч 25 листопада

Поділитися
"Шахтар" - "Атлетик", анонс, де дивитися матч 25 листопада 17 вересня "Шахтар" зіграв з "Атлетіком" 0:0 на виїзді
У Львові донецька команда проведе передостанній поєдинок у груповому турнірі. "Гірникам" для виходу до 1/8 фіналу достатньо зіграти внічию.

25 листопада єдиний представник України у Лізі Чемпіонів донецький "Шахтар" проведе матч 5-го туру групового турніру. Суперником команди Мірчі Луческу буде іспанський "Атлетик", який займає останнє місце в групі Н.

Нагадаємо, що у першій зустрічі команд у Більбао була зафіксована нульова нічия. Але позаяк "Шахтар" добре провів наступні поєдинки, набравши в них 7 очок, команда практично забезпечила собі мінімум друге місце і путівку до плей-офф турніру.

"Шахтар" - "Атлетик"

25 листопада, вівторок, 21:45. Львів, стадіон "Львів-Арена"

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернанду, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріано.

Атлетик: Іраісос, де Маркос, Гурпеги, Ляпорт, Баленсіага, Ітурраспе, Мікель Ріко, Сусаета, Унаї Лопес, Муніаін, Вігера.

Травмовані: Кривцов, Ордець - Адуріс, Іраола (обидва - під питанням), Гільєрмо.

Дискваліфіковані: немає.

Суддя: Марк Клаттенбург (Англія).

Незважаючи на те, що "гірники" можуть задовольнитися мінімумом, навряд чи Мірча Луческу буде використовувати ту ж обережну тактику, що і в матчі в Більбао. Тоді, як зазначили експерти, донеччани просто забули про атаку, зосередившись на грі в центрі поля, де руйнувалися настання опонента. А коли згадали, було вже пізно - часу не вистачило.

У Львові "гірники" будуть йти вперед сміливіше, і напевно будуть чекати свого шансу на контратаках. Втім, "Атлетик", втратив будь-які шанси на продовження боротьби в лізі чемпіонів, напевно зробить все можливе, щоб вийти у Лігу Європи з 3-го місця. Багато чого вирішиться в паралельному матчі групи, в якому в Борисові БАТЕ прийматиме "Порту".

Читайте також: У "Карпатах" звинуватили "Шахтар" у відмові надягнути футболки на підтримку української армії

21 листопада у Львові на стадіоні "Україна" донецький Шахтар без проблем обіграв Карпати в рамках поєдинку 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Втім, у турнірній таблиці "гірники" йдуть, як і раніше, на 3 місці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі