Шацьких розповів, що в "Говерлі" всі тримаються на ентузіазмі та любові до футболу

Поділитися
Шацьких розповів, що в "Говерлі" всі тримаються на ентузіазмі та любові до футболу Максим Шацьких і інші футболісти не отримують зарплату © football.ua
Протягом 10 місяців команда не отримує зарплату, а можливості обговорити важку ситуацію з керівництвом клубу, просто немає.

Нападник Максим Шацьких, виступаючий в ужгородській "Говерлі" протягом двох сезонів, повідомив про важкому фінансовому становищі в команді.

За його словами, гравці вже 10 місяців не отримують зарплату, а тримаються тільки завдяки ентузіазму та любові до футболу.

"Вже десять місяців без зарплати. За майже півтора року в команді я не бачив жодної премії. Жодної. Про що ще можна говорити? У Києві намагався зустрітися з керівництвом Говерли, але не вдалося", - цитує досвідченого форварда телеканал "Футбол 1".

"Навіть не знаю, що думати і що вони думають. Звичайно, важко. Навіть прання вже немає...Це взагалі смішно для команди Прем'єр-ліги. Якось негарно. Я б себе не поважав, маючи команду. А тримаємося на ентузіазмі та любові до футболу", - сказав Шацьких.

Додамо, що раніше про фінансові проблеми в команді повідомляв і наставник команди В'ячеслав Грозний.

В рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Говерла" здобула першу в 2015 році перемогу: у Києві ужгородці, пропустивши в першому таймі, зуміли обіграти донецький "Олімпік" 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі