"Севілья" претендує на Бойка

Поділитися
"Севілья" претендує на Бойка Бойко може переїхати в Іспанію © sport-xl.org
Воротар "Дніпра" може знову стати одноклубником Євгена Коноплянки.

"Севілья" включилася в боротьбу за голкіпера "Дніпра" і збірної України Дениса Бойка і вже значно просунулася в переговорах. Воротар може приєднатися в іспанському клубі до Євгена Коноплянки і Мар'яна Шведа.

Інформацію про переговори з "Дніпром" підтвердив спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі. "Переговори з "Дніпром" просунулися вперед і знаходяться на завершальній стадії. Незабаром наш клуб зробить офіційну заяву щодо трансферу Дениса Бойка", - наводять слова Мончі турецькі ЗМІ.

Відзначимо, що на даний момент у "Севільї" за місце у воротах конкурують молодий іспанець Серхіо Ріко і досвідчений португалець Бето.

Раніше повідомлялося, що в послугах 27-річного Бойка зацікавлений "Бешикташ", який хоче придбати воротаря разом із захисником Дугласом. Однак поки турецький клуб і "Дніпро" не зійшлися в ціні за двох виконавців.

"Бешикташ" дійсно робив нам пропозиції і по Дугласу, і по Бойку, але вони нас не влаштували. А турецьку сторону, мабуть, не влаштовують наші умови, які були висунуті у відповідь ", - підкреслив у коментарі Fcdnipro.com генеральний директор" Дніпра "Андрій Стеценко, при цьому зазначивши, що нічого не знає про переговори з "Севільєю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі