Сергій Сєднєв - бронзовий призер чергового етапу Кубка світу з біатлону

Поділитися
© Оксана Гаранец
Вдруге в нинішньому сезоні на подіум вдалося піднятися українському біатлоністу Сергію Сєднєву, який фінішував третім у чоловічих індивідуальних перегонах на 20 км з чотирма вогневими рубежами.
Вдруге в нинішньому сезоні на подіум вдалося піднятися українському біатлоністу Сергію Сєднєву, який фінішував третім у чоловічих індивідуальних перегонах на 20 км з чотирма вогневими рубежами.З 4-м часом 20-кілометрову дистанцію у Поклюці пройшов Олег Бережний. Технічні результати: 1. Даніель Мезотіч (Австрія) - 52 хвилини 05,6 секунди (1 промах) 2. Бенджамін Вегер (Швейцарія) - відставання 54,8 секунди (1) 3. Сергій Сєднєв (Україна) - 1.21,2 (2) У Поклюці (Словенія) сьогодні стартував третій етап Кубка світу з біатлону. Нагадаємо, що на другому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені Сергій Сєднєв взяв "срібло" у спринтерських перегонах на 10 км з двома вогневими рубежами.

За матеріалами Федерації біатлону України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі