Селезньов став четвертим футболістом, який забив 100 голів в чемпіонатах України

Відео
Поділитися
Селезньов став четвертим футболістом, який забив 100 голів в чемпіонатах України Євген Селезньов забив 100-й гол у чемпіонатах України © football.ua
Нападник "Дніпра" мав чимало можливостей в поєдинку з "Чорноморцем", але в результаті лише одного разу зумів вразити ціль. Благо, що це допомогло його команді здобути важливу перемогу.

Забив один з трьох голів у ворота одеського "Чорноморця" в матчі 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, нападник "Дніпра" Євген Селезньов став автором історичного досягнення.

Дніпрянин забив 100-й гол у чемпіонатах України, ставши в ряди таких майстрів-голеадорів як Максим Шацьких (124 голи), Сергій Ребров (123) і Андрій Воробей (105).

59 голів Селезньов забив у складі "Дніпра", 23 - в чорно-помаранчевій футболці "Шахтаря" і 18 - у київському "Арсеналі". Всього ж на рахунку нападника "Дніпра" - 129 голів у клубній кар'єрі.

Що стосується матчу "Чорноморець" - "Дніпро", то дніпряни здобули важливу перемогу і мінімум на один день вийшли на друге місце в турнірній таблиці, випереджаючи "Шахтар" на два очки. До речі, команда Мирона Маркевича забезпечила собі фініш на п'єдесталі пошани - як мінімум на третьому місці. Примітно, що навесні Селезньов забив три голи у ворота "Чорноморця". Раніше він двічі відзначився у грі 1/4 фіналу Кубка України.

Додамо, що 4 травня "гірники" на виїзді зіграють з "Волинню", а лідер чемпіонату - київське "Динамо" прийме "Говерлу".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі