Селезньов хоче стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонату України

Поділитися
Селезньов хоче стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонату України Селезньов не має наміру залишатися в Туреччині до кінця кар'єри © sport.bigmir.net
Нападник ще планує повернутися в Прем'єр-лігу.

Футболіст збірної України і турецького "Карабюкспора" Євген Селезньов зізнався, що хотів би перед завершенням кар'єри повернутися в чемпіонат України, щоб встановити рекорд, вийти на поле стадіону "Шахтаря" і зіграти за "Дніпро".

"Що буде далі? Життя покаже. Дивлячись, куди покличуть, у 37 вже не поїду, закінчу до того моменту.

Залишилося дві мрії до кінця кар'єри - зіграти на "Донбас Арені" і закінчити в "Дніпрі". А ще мені потрібно забити трохи більше 10 голів у чемпіонаті України, щоб стати найкращим бомбардиром в його історії", - сказав 31-річний форвард.

Євген Селезньов перейшов в "Карабюкспор" на правах вільного агента. На рахунку українця чотири голи і дві результативні передачі за турецьку команду. Для рекорду в чемпіонаті України нападник повинен забити ще 12 м'ячів.

Нагадаємо, Селезньов зіграв за збірну України в останньому матчі з Хорватією, але це не допомогло підопічним Андрія Шевченка уникнути поразки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі