Селекційну службу «Шахтаря» очолив відомий португальський фахівець

Поділитися
Відомий португальський фахівець Луїс Гонсалвес, що довгий час працював у відомому портуальском клубі «Порто», підписав контракт з донецьким «Шахтарем». Згідно з угодою, відтепер він очолює селекційну службу «гірників».
Відомий португальський фахівець Луїс Гонсалвес, що довгий час працював у відомому портуальском клубі «Порто», підписав контракт з донецьким «Шахтарем». Згідно з угодою, відтепер він очолює селекційну службу «гірників».Про це в понеділок, 2 серпня, повідомив офіційний сайт «Шахтаря». Луїс Гонсалвес народився 22 травня 1953 року. З 1984 року працював у системі «Порто». З 1992 по 1997 рік обіймав посаду віце-президента департаменту юнацького футболу, а з 1997 по 2010 рік – начальника селекції «Порто». Вільно володіє англійською, французькою, іспанською і португальською мовами. У «Шахтарі» вже працює декілька відомих іноземних фахівців. Так, головним тренером «гірників» є румун Мірча Лучеську. У його штабі працює італійський фахівець Карло Ніколіні, який відповідає за фізичну підготовку.   За роботу з воротарями «гірників відповідає» ще один румунський фахівець Маріан Іоніце. Дитячу академію донецького клубу очолює голландський фахівець Патрік фон Ліувен. У «Шахтар» він перейшов у 2006 році з роттердамского «Фейенорда».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі