Сачко зізнався, що пропущений на останній секунді гол буде пам'ятати все життя

Поділитися
Сачко зізнався, що пропущений на останній секунді гол буде пам'ятати все життя Сачко немає в чому дорікнути своїх підопічних
Головний тренер "Ворскли" після домашньої перемоги, яка не вивела полтавчан до наступного раунду, назвав підсумковий результат матчу трагедією.

Василь Сачко прокоментував підсумок матчу-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому "Ворсклі" вдалося виграти, але не вдалося зберегти свої ворота сухими (3:1). Гол, забитий "Жиліною" буквально на останній секунді матчу, вивів до наступного раунду саме словаків (3:3 за сумою двох зустрічей).

"Важко щось коментувати, коли хлопці майже здійснили подвиг, а в кінці нас так жорстко покарали. Ті моменти, які прощаються в чемпіонаті України, в Європі не прощаються. Пропустили прикрий гол, який я буду пам'ятати все життя. Але хлопців мені дорікнути немає в чому. Вони старалися, віддавалися, дуже шкода, що так сталося. Всі, звичайно, засмучені, це трагедія для нас. Здавалося, витягнути таку гру... Ті моменти, які створювалися при рахунку 3:0, ми, звичайно, зобов'язані були реалізовувати. Але позначилася втома. У будь-якому випадку команда довела, що хоче і може. Ми своє слово, що "Жиліні" легко не буде, стримали", - сказав Сачко після гри.

У зовсім іншому настрої перебував після матчу "Зорі" і "Шарлеруа" (3:0 і 5:0 за сумою двох зустрічей) головний тренер луганчан Юрій Вернидуб. "Всі ми разом стримали своє слово, кажучи про те, що постараємося показати гарний футбол. У першому таймі, можливо, не вистачало агресії, моментів було менше. Десь ми просто поспішали, не змогли їх реалізувати, - підкреслив Вернидуб, - Перші 10 хвилин другого тайму хлопці вирішили тримати рахунок, позначалося переживання, але потім взяли себе в руки, зіграли здорово, забили. Спасибі нашому Желько Любеновичу, який забив красивий гол і віддав хорошу передачу, реалізував пенальті. Третій гол - це вже був кураж. У перерві ми поговорили з хлопцями. Трохи підвищили голос. Потрібно було і "пряник дати" і "батіг покласти". У другому таймі була вже зовсім інша гра".

Нагадаємо, жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи відбудеться сьогодні, 7 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі