Розслідування допінгового скандалу в Росії завершиться не раніше жовтня

Поділитися
Розслідування допінгового скандалу в Росії завершиться не раніше жовтня У Росії вже відібрали кілька турнірів © РИА Новости
На сесії МОК в Лімі не будуть обговорювати питання допінгу в Росії.

Розслідування проблеми з допінгом в російському спорті завершиться не раніше жовтня цього року. Про це повідомляє Inside the Games.

Спеціальні комісії МОК зацікавлені в тому, щоб винести свій вердикт якомога раніше, оскільки від цього буде залежати участь російських спортсменів на Олімпійських іграх-2018 в корейському Пхенчхані.

Раніше передбачалося, що результати розслідування стануть відомі вже в березні 2017-го, але справа затягнулася до осені. Таким чином, на наступній сесії МОК в Лімі не буде розглядатися питання допінгу в російському спорті.

Нагадаємо, що раніше Річард Макларен озвучив другу частину своєї доповіді, в якій повідомлялося, що заборонені препарати вживали російські спортсмени, які виступали на Олімпіаді-2012 в Лондоні, літній Універсіаді-2013, чемпіонаті світу з легкої атлетики 2013 року в Москві і зимових Іграх 2014 року в Сочі.

Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту.

У Росії вже відібрали етап Кубка світу з біатлону в Тюмені, чемпіонат світу з біатлону, фінал Кубка світу з лижних гонок та чемпіонат світу з бобслею і скелетону.

Раніше повідомлялося, що в Росії існує банк чистих зразків для підміни допінг-проб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі