Ротань готовий пожертвувати видовищною грою заради результату збірної України

Поділитися
Ротань готовий пожертвувати видовищною грою заради результату збірної України Для Руслана Ротаня головне не видовищність, а результат © Clive Barda / Royal Opera House
У матчах відбірного турніру Євро-2016 українській команді слід грати без оглядки на суперника. І навіть якщо справа дійде до ігор плей-офф, в цьому теж немає нічого страшного, вважає лідер "синьо-жовтих".

Півзахисник збірної України Руслан Ротань вважає, що головне у відбірковому турнірі Євро-2016 - домагатися результату, адже одна поразка українці вже зазнали, і в майбутніх поєдинках вкрай важливо не втрачати дорогоцінні очки.

За словами лідера команди, українці після невдалого старту у кваліфікації зуміли зібратися і здобути стовідсотковий результат.

"То, що після програного Словаччини дебютного матчу в групі збірна України змогла зібратися і набрати дев'ять очок з дев'яти - це позитивний момент. Так, ми розуміємо, що, можливо, не показували видовищний футбол у матчах з Білоруссю, Македонією і Люксембургом, але на першому місці все-таки був результат", - цитує півзахисника "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що після 4-х турів відбіркового турніру в групі С українці посідають третє місце, і поки що не можуть претендувати на пряме попадання у фінальну частину турніру. Попереду підопічних Михайла Фоменка - Словаччина та Іспанія.

Ротань має свій рецепт успішного подолання кваліфікації Євро-2016, але при цьому зазначає, що багато чого буде залежати і від суперників.

"Звичайно, завжди набагато краще починати турнір з перемоги. Дивіться, як Словаччина перетворилася після перемоги над нами...Але мені здається, нам зараз не варто дивитися на словаків. У них своя команда, а у нас - своя. В останніх матчах нам, незважаючи на те, хто нам протистоїть - Іспанія, Словаччина чи Люксембург, потрібно набирати очки", - резюмував футболіст.

При цьому Ротань впевнений, що у проходженні на чемпіонат Європи через сито ігор у плей-офф, в яких українці ще жодного разу не виходили переможцями, немає нічого поганого. Головне демонструвати свій футбол.

Читайте також: Йожеф Сабо обурений грою збірної України у захисті

Після перемоги в матчі Євро-2016 над Люксембургом, збірна України провела спаринг, в якому не зуміла обіграти Литву. Поєдинок завершився нульовою нічиєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі