Російський телекоментатор обурився перемогою "Дніпра" і закликав закрити Лігу Європи

Поділитися
Російський телекоментатор обурився перемогою "Дніпра" і закликав закрити Лігу Європи Коментатор НТВ назвав перемогу "Дніпра" дискредитацією Ліги Європи © football.ua
На думку Черданцева, вихід української команди у фінал Ліги Європи дискредитує турнір.

Коментатор телеканалу НТВ Георгій Черданцев закликав до закриття "дискредитованого" кубка Ліги Європи у зв'язку з перемогою "Дніпра" в півфіналі турніру.

"Дніпро у фіналі - це повна і остаточна дискредитація Ліги Європи. Пора закривати", - написав Черданцев у Twitter.

Після бурхливої реакції користувачів соціальних мереж на попередню заяву коментатор додав: "Оскільки набігло упирів ціле стадо, ще раз повторю: вихід у фінал команди на зразок Дніпра говорить про невисокий рівень Ліги Європи. Це факт".

При цьому він зазначив, що особисто не має нічого проти "Дніпра", однак такий вихід команди у фінал Єврокубка є ненормальним.

14 травня "Дніпро" виграв у "Наполі" і вийшов у фінал Ліги Європи. Переможний гол на 58-й хвилині забив Євген Селезньов. Таким чином, українська команда за сумою двох матчів, після нічиєї 1:1 на виїзді пройшла півфінальний бар'єр. Фінал турніру відбудеться 27 травня у Варшаві на стадіоні "Національний". Суперником "Дніпра" буде іспанська "Севілья", яка за сумою двох матчів 5:0 обіграла італійську "Фіорентину".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі