Російський "чемпіон у відпустці" Дрозд хотів би зустрітися з Усиком

Поділитися
Російський "чемпіон у відпустці" Дрозд хотів би зустрітися з Усиком Дрозд тимчасово не боксує © ntv.ru
Росіянин вважає, що "всім було б цікаво подивитися на цей бій.

Російський боксер Григорій Дрозд (40-1, 28 КО) заявив, що хотів би вийти в ринг проти чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика.

"Всім було б цікаво подивитися на мій бій проти Олександра Усика. Такий поєдинок давно обговорюється фахівцями в області боксу. Вболівальники теж давно говорять про наш потенційний поєдинок.

Чи реальний цей поєдинок? На це питання складно відповісти. Моя команда не починала переговорів з командою Усика, навіть не планували це. Але мені би хотілося вийти в ринг проти нього. Це було б дуже цікаво", - сказав Дрозд.

Також росіянин прокоментував перемогу Усика в бою проти Гловацьки: "Усик не в рази сильніше за Гловацьки, але подібний результат був очікуваним, тому що було очевидно, що Усик технічно краще оснащений. І було очевидно, що Усик буде рухатися і танцювати, по суті, так все і вийшло. І в кінці він здорово додав, не залишивши шансів супернику. Усик був сильніше. Це дуже голосно і яскраво. Плюс Гловацьки - це не той хлопець, про якого можна сказати, що він випадково отримав титул".

Зазначимо, що Дрозд є так званим "чемпіоном у відпустці" за версією WBC. Через травми він був змушений двічі скасувати захист титулу і тимчасово звільнити свій пояс. Володіє титулом британець Тоні Белью.

Читайте також: Усик - Гловацьки: всі подробиці поєдинку за титул чемпіона світу

Нагадаємо, Усик відібрав пояс чемпіона світу у поляка Кшиштофа Гловацьки 17 вересня, вигравши одноголосним рішенням суддів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі