Російський чемпіон нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха у другому раунді титульного бою

Відео
Поділитися
Російський чемпіон нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха у другому раунді титульного бою © vringe.com
Український боксер не зумів скористатися наданим шансом і програв перший в кар'єрі чемпіонський бій. Після такої поразки піднятися на ноги чорношкірому українцю буде дуже важко.

28-річний українець Ісмаїл Сіллах програв нокаутом в чемпіонському бою володареві титулу за версією WBO в напівважкій вазі Сергію Ковальову з Росії.

Сіллах вдало провів перший раунд, непогано пристрілившись до грізного опонента, однак вже на початку другої 3-хвилинки забарився і пропустив удар через руки в скроню. Опинившись в нокдауні, Сіллах спробував було продовжити поєдинок, але Ковальов не упустив свого шансу, добивши українця точної атакою в голову. Сіллах важко впав, що означало швидке закінчення поєдинку не на його користь.

Таким чином, Сіллах зазнав другої поразки у своїй професійній кар'єрі, в якій він провів 23 матчі. Ковальов ж залишився непереможним боксером, записавши в свій "рекорд" ще один нокаут і заодно зберігши за собою титул чемпіона світу за однією з провідних версій.

Примітно, що в напівважкій категорії (до 79,3 кг) було представлено чимало досвідчених боксерів з України. Однак жодному з них не вдавалося закріпитися на вершині світовій табелі про ранги і заволодіти титулом. Так, двічі упустив шанс стати чемпіоном світу кримчанин Юрій Барашьян. Причому - за двома версіями: спочатку WBA, а потім WBO. Барашьян програвав суперникам за очками (на думку експертів, у першому випадку, його засудили).

Ще один невдалий чемпіон - більш відомий і полулярный В'ячеслав Узєлков. Вінничанин у свій час поступився шанс завоювати вакантний титул WBA - причому програв він проспекту, казахстанцу Бейбуту Шуменову, у якого до того часу було всього 8 поєдинків на профірингу, і мало хто сприймав серйозно.

Проте якщо у випадку з Узєлковим були прорахунки промоутерів, то Сіллах навпаки, досить несподівано отримав свій чемпіонський шанс. Однак, на жаль, не зумів скористатися подарунком долі.

Фахівці відзначають, що однією з причин поразок Сіллаха стала погана ударна витривалість боксера (на боксерському мовою - "держалка"). Не можна не відзначити деяку самовпевненість і юнацький запал, помножений на показове неповага до суперника. Ковальов ж зумів втілити свою злість один єдиний удар, який вирішив результат зустрічі. !zn

Читайте також:

Сіллах обіцяв перемогти російського чемпіона і забрати його титул

До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка

"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідо

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі