Російських легкоатлетів тимчасово відсторонили від всіх змагань IAAF

Поділитися
Російських легкоатлетів тимчасово відсторонили від всіх змагань IAAF За відсторонення російських легкоатлетів проголосували 22 з 24 членів Ради © worksltd.co.uk
Рада IAAF проголосував за усунення російських спортсменів фактично одноголосно.

У п'ятницю, 13 листопада, Рада Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій (IAAF) у зв'язку з допінговим скандалом прийняла рішення про тимчасове відсторонення російських спортсменів від участі у змаганнях, які проводяться під егідою IAAF.

За усунення російських легкоатлетів проголосували 22 з 24 членів Ради, проти - всього один, повідомляє агентство dpa. Генеральний секретар Всеросійської федерації легкої атлетики Михайло Бутов, який входить до Ради IAAF, в даному голосуванні участі не брав.

Дискваліфікація означає, що спортсмени і обслуговуючий персонал з Росії не мають права брати участь у міжнародних змаганнях під егідою IAAF та Олімпійських Іграх.

Читайте також: Бубка виступив проти відсторонення всіх російських легкоатлетів

Нагадаємо, раніше Всесвітнє антидопінгове агентство звинуватило Росію в численних порушеннях антидопінгових правил і рекомендувало IAAF відсторонити російських легкоатлетів від участі у змаганнях під її егідою, зокрема - Олімпіаді-2016.

Зокрема, за даними ЗМІ, отримали хабара екс-президент IAAF Ламін Діак і колишній глава антидопінгового департаменту IAAF Габріель Долле. Обидва чиновника вже заарештовані. Імена спортсменів, які давали хабарі, не називаються.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі