Росія розгромила Саудівську Аравію в стартовому матчі ЧС-2018

Поділитися
Росія розгромила Саудівську Аравію в стартовому матчі ЧС-2018 У Росії стартував ЧС-2018 з футболу © twitter.com
Зіграно перший поєдинок на турнірі.

Сьогодні, 14 червня, в Москві на стадіоні "Лужники" стартував 21-й чемпіонат світу з футболу, а в матчі-відкритті зустрічалися збірні Росії і Саудівської Аравії, а розгромну перемогу в поєдинку здобула збірна команда Росії. На 12-й хвилині відзначився півзахисник збірної Росії і "Краснодара" Юрій Газінський, який став автором першого гола на турнірі, на 43-й хвилині хавбек Денис Черишєв подвоїв перевагу господарів ЧС-2018, на 71-й хвилині Дзюба довів справу до розгрому, далі Черишев оформив дубль, а в кінцівці точним ударом зі штрафного остаточний рахунок у матчі встановив Головін.

Росія – Саудівська Аравія – 5:0

Голи: Газінський, 12, Черишєв, 43, 90+2, Дзюба, 71, Головін, 90+5.

Росія: Акінфєєв, Ігнашевич, Кутепов, Фернандес, Жирков, Головін, Газінський, Самедов (Кузяєв, 64), Зобнін, Дзагоєв (Черишєв, 24), Смолов (Дзюба, 70).

Саудівська Аравія: Аль-Маюф, Хаусауі, Аль-Шахрані, Аль-Брейк, Хаусауї, Аль-Джассім, Отайф (Аль-Муваллад, 64), Аль-Шехрі (Бахебриі, 74), Аль-Досарі, Аль-Фарадж, Аль-Сахлауі (Ассері, 85).

Попередження: Головін - Хаусауї.

У другому матчі групи завтра, 15 червня, зіграють збірні Єгипту та Уругваю.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу в Росії пройде до 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Зазначимо, що збірна України не зуміла пробитися на світову першість, посівши третє місце у своїй відбірній групі і не потрапивши навіть в стикові поєдинки.

Чинним чемпіоном світу є збірна Німеччини, яка чотири роки тому в Бразилії у фіналі мінімально переграла команду Аргентини з рахунком – 1:0.

ЧС-2018: розклад матчів, де дивитися трансляції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі