"Росіяни вам допомагають": український футболіст виклав листування із родичами з РФ

Поділитися
Футболіст народився у Новій Каховці © Фото из соцсетей
Спортсмен опублікував скрини.

Український захисник ФК "Львів" Олексій Дітятьєв, який на початку 2022-го виступав за польську "Краковію-2", показав, як відбувалося його спілкування із родичами з Росії після 24 лютого.

34-річний уродженець Нової Каховки на Херсонщині виклав кілька скринів листування із двоюрідною сестрою матері його покійного батька.

"Я народився в Україні, і я вважаю себе українцем. Не дай Боже народитися кацапом, це було б найбільше покарання в житті. Нещодавно ця бабуся мені написала і ось так діалог зайшов, що всіх нас обманюють. Що б я їй не казав, це нічого не змінить у її голові", - цитує Дітятьєва " Український футбол".

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого цього року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше відомий олімпійський чемпіон розповів про складнощі у спілкуванні з родичами з Донецька.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі