Російська армія обстріляла будинок батьків українського футболіста італійського клубу

Поділитися
Окупанти продовжують тероризувати мирне населення України.

Український півзахисник італійської "Аталанти" Віктор Коваленко повідомив про те, що у будинок його дитинства влучила російська ракета.

"Сьогодні ракета п#####в потрапила до будинку, де я жив усе життя – це був будинок моїх батьків. Більше будинку немає. Стрес і страх, які я зазнав, не передати словами, бо там була мама. Слава богу., з нею все добре.

Але ми за це вам відповімо. Якщо ви хочете допомогти нашим військовим, щоб вони р#######і їх - збір на Херсонський напрямок", - написав Коваленко в Instagram.

Нагадаємо, 28-річний Коваленко є уродженцем Херсона. Віктор виступав за донецький "Шахтар" із 2014 по 2021 рік. Взимку 2021-го він перебрався до "Аталанти", а потім був відданий в оренду до "Спеції" та "Емполі".

Голова Херсонської ОВ Олександр Прокудін повідомляв, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами в області знаходилися, зокрема, Золота Балка, Львове, Білозерка, Берислав, Антонівка та Станіслав. Також росіяни обстрілювали Олександрівку, Кізоміс, Одрадокаменку, Гаврилівку, Високе, Першотравневе, Гончарне та Херсон.

Раніше у Херсоні показали футбольний стадіон, який побував під російською окупацією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі