Росія та Білорусь відсторонені від усіх баскетбольних турнірів Європи

Поділитися
Росія та Білорусь відсторонені від усіх баскетбольних турнірів Європи ФІБА-Європа усунула росіян та білорусів © eurobasket.org
Збірна Росії пропустить Євробаскет-2022.

Європейський відділ Міжнародної федерації баскетболу (ФІБА-Європа) вирішив усунути всі збірні та клуби від міжнародних турнірів.

Про це повідомив офіційний сайт організації.

Збірна Росії не зіграє на Євробаскеті-2022 - там її замінить команда Чорногорії. Турнір пройде з 1 по 18 вересня у Грузії, Італії, Німеччині та Чехії.

Також було ухвалено рішення заборонити клубам із Росії та Білорусі виступати у єврокубках наступного сезону. У жінок це Євроліга та Кубок Європи, а у чоловіків - Ліга чемпіонів та Кубок Європи ФІБА.

Раніше ФІБА усунула росіян та білорусів від усіх чемпіонатів світу, після чого рекомендувала європейському відділу організації вчинити аналогічно на тлі військового вторгнення в Україну.

Нагадаємо, у березні також повідомлялося про те, що російські клуби відсторонені від головного баскетбольного єврокубку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі