Роналду можуть депортувати із Саудівської Аравії через непристойний жест

Відео
Поділитися
Роналду можуть депортувати із Саудівської Аравії через непристойний жест Роналду став гравцем "Аль-Насра" наприкінці минулого року © Al Nassr FC
Кріштіану не стримав своїх емоцій перед уболівальниками.

Португальського зіркового футболіста клубу "Аль-Наср" Кріштіану Роналду можуть депортувати із Саудівської Аравії через непристойний матч.

Після програного матчу 25-го туру чемпіонату Саудівської Аравії від "Аль-Хіляля" Роналду прямував у підтрибунне приміщення, а уболівальники із трибун почали кричати "Мессі, Мессі!". Роналду вирішив відповісти фанатам і показав непристойний жест, схопивши себе за пах.

Пізніше юрист Нуф бін Ахмед заявив, що подасть петицію до Державного міністерства Саудівської Аравії про арешт та депортацію Кріштіану Роналду.

"Я не стежу за спортом. Публіка в Аль-Хілялі спровокувала Кріштіану, який не знав, як реагувати. Поведінка Роналду є злочином. Публічно непристойний вчинок, який є одним із правопорушень, які караються арештом і депортацією, якщо він скоєний іноземцем", - сказав Нуф. бін Ахмед.

Зазначимо, що в "Аль-Насрі" стверджують, що Роналду здійснив цей жест, коли залишав поле, бо отримав удар у цю область під час матчу.

Нагадаємо, наприкінці грудня "Аль-Наср" підписав Кріштіану Роналду, який перебував у статусі вільного агента після того, як він через скандальне інтерв'ю залишив "Манчестер Юнайтед".

Форвард зароблятиме по 200 млн доларів на рік, що є рекордом в історії футболу.

Раніше повідомлялося про те, що в Саудівській Аравії влітку планують підписати величезну кількість футболістів із топ-чемпіонатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі