Різатдінова здобула чотири медалі і встановила особистий рекорд на етапі Кубка світу

Поділитися
Різатдінова здобула чотири медалі і встановила особистий рекорд на етапі Кубка світу Різатдінова успішно виступила в Іспанії
Лідеру української збірної вперше в кар'єрі вдалося отримати оцінку 19 балів.

Ганна Різатдінова успішно виступила на етапі Кубка світу з художньої гімнастики, який проходив в іспанській Гвадалахарі. Різатдінова виграла одну срібну медаль і три бронзові нагороди.

Українка стала бронзовим призером у багатоборстві, а також за підсумками виступів з обручем і булавами, пропустивши вперед тільки росіянок Олександру Солдатову і Маргариту Мамун. У вправах з м'ячем Різатдінова вперше у своїй кар'єрі отримала оцінку 19 балів і посіла друге місце. Слідом 19 балів судді поставили їй і за булави, однак цього разу їх вистачило тільки для "бронзи".

"Коли я побачила першу оцінку 18,950 - це вже було щось чарівне, нереальне, тому що як би добре ти не виступив, як би все не докрутив, оцінки не перевищували 18,7-18,8... Це вважалося дуже високою оцінкою. Коли я побачила 18,950, я навіть не звернула увагу, якою я стала, але це була подвійна радість, тому що судді і люди мене оцінили.

І коли ти бачиш ці 19 балів... Я просто підняла голову вгору і про себе сказала "Спасибі!". Це щось з області фантастики. У мене таке відчуття, як після "золота" чемпіонату світу в Києві. В такі моменти ти розумієш, що можеш, тільки повний вперед. Другі 19 балів за булави - це було як день народження! Це був подарунок, який я дуже ціную. Ми плакали! Я, чесно кажучи, до сих пір не вірю і не усвідомлюю, що отримала такі бажані 19 балів! Адже в цих змаганнях приймали участь всі мої головні конкурентки!", - сказала Різатдінова у коментарі XSport.ua.

Також відзначимо, що в Іспанії золоту медаль у змаганнях юніорок виграла українка Христина Погранична, яка успішно виступила у вправах з обручем.

Нагадаємо, раніше Різатдінова виграла золоту медаль на етапі Кубка світу в Болгарії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі